Om Foddamen

Jeg er barnefødt i Hillerød men voksede siden da op på Midtsjælland. Efter at have boet i Spanien, København og Sverige, er jeg tilbage i Hillerød, som nu danner rammen om mit liv og hverdag, som jeg deler med min mand Niels og vores skønne unger.

Min fodplejeklinik ligger i Frederiksværksgade blot et par huse fra mine bedsteforældres tidligere hjem, og det er en særlig glæde at have til huse netop der, hvor nostalgi og glade barndomsminder mødes.

Jeg har uddannet mig til fodplejer af mange grunde - dels fordi tanken om at være selvstændig altid har tiltalt mig, og dels fordi jeg faktisk finder fødder interessante!

Fødderne er den eneste del af vores krop, der er fuldtud vægtbærende...og det er de tilmed igennem de 10.000 anbefalede daglige skridt og hele livet! Det er da noget af en præstation! Og som om det ikke var nok, så byder vi dem ringe arbejdsvilkår, når vi putter dem i spidse, høje, smalle, varme, dårligt ventilerede, stive og ufleksible sko med ringe støtte og ofte i dårlige materialer! Det sætter altså sit noget blakkede præg på fødder, tæer og negle... og som fodplejer er jeg i stand til at lindre og afhjælpe de problemer, smerter og skavanker, som den barske behandling fører med sig.

I min klinik byder jeg velkommen til kunder i alle aldre og tilbyder behandlinger, der er tilpasset til den enkeltes behov - uanset, om du kommer med smertende ligtorne og nedgroede negle eller "bare" har lyst til ren velvære i form af en lækker peeling og ekstra lang massage til trængende fødder.

Med venlig hilsen og på gensyn :-)
Foddamen Mie

Åbningstider
Mandag 9-16
Tirsdag 11-19
Onsdag 9-16
Torsdag-Fredag 9-15
Lørdag Efter aftale
Søndag Lukket

Gavekort og klippekort
Køb online

Bestil tid

Tilmeld nyhedsbrev

Foddamen p facebook Certificeret Shellac master salon Dansk behandlerforbund

Frederiksværksgade 69, 3400 Hillerød | Tlf: 28438139 | e-mail: kontakt@foddamen.dk | CVR-nr: 34320152 | Copyright © 2019 Foddamen. Alle rettigheder forbeholdt.